IngelisedeVries
IngelisedeVries Nieuws 10 nov 2017 / 11:05 uur

Hoera: Frikandellenvlaai eindelijk in de winkel!

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Frikandellenvlaai ligt in de winkel

Aldi verkoopt sinds deze week een nieuwe vlaai: eentje met frikandellen erin. Klinkt gek, maar dat is het misschien toch niet. Je hebt tenslotte ook een frikandelbroodje. Aldus een zelfbenoemde ‘frikandellengek’ in de supermarkt.

Stranger Things-cast eigenlijk een motownband

Fan van Stranger Things én van motown? Dan word je gelukkig van het verleden van de cast: die zat namelijk in een motownband. Ze waren bijna een supergroep, laat dit filmpje achter de schermen zien. Ze zijn overigens wel met een extra lid dat niet in Stranger Things te zien is. Niemand minder dan James Corden.

Gulzig meisje snoept hamburger op

We kennen allemaal wel die craving naar een goeie (vegetarische) hamburger. Een lekkere vette hap met knapperige sla en natuurlijk een berg kaas. We zijn hier op de redactie niet als enige fan: op Facebook dook dit filmpje op van een wel heel gulzig klein meisje…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoera: Frikandellenvlaai eindelijk in de winkel!
Sluiten