Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 12 nov 2017 / 16:58 uur

Dronken man rijdt met grasmaaier de snelweg op

In Florida is een man gearresteerd die het begrip drunk driving wel heel apart wist waar te maken. Hij was namelijk met zijn grasmaaier de snelweg op gereden, meldt Fox.

Zak met biertjes

De politie merkte op 3 november dat een man op een grasmaaier nogal wiebelend langs de grote weg reed, blijkt uit het rapport over de 56-jarige dronkaard. Het ging om een rode Snapper-grasmaaier, waarmee hij even later ook daadwerkelijk de snelweg op ging, met in zijn handen een tas met Budweiser-biertjes.

Toen de man eenmaal was aangehouden, rook men een intense alcoholgeur. De politie deed een bloedtest bij de man en hoewel ze niet willen prijsgeven hoeveel alcohol de man precies in zijn bloed had, was het in ieder geval minimaal drie keer zoveel als de toegestane hoeveelheid, 0.8 promille. De man is gearresteerd voor rijden onder invloed en zit op dit moment vast in de St. Lucie County gevangenis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken man rijdt met grasmaaier de snelweg op
Sluiten