Metro
Metro Nieuws 29 nov 2017 / 12:27 uur

Blote billen bij Thaise tempel; toeristen opgepakt

Twee Amerikaanse toeristen zijn opgepakt in Thailand nadat zij voor een foto met de billen bloot waren gegaan bij een beroemde tempel in Bangkok. De mannen werden gearresteerd op de internationale luchthaven van Bangkok en zijn aangeklaagd voor openbare naaktheid. Dat meldt de Bangkok Post.

Het duo, Joseph en Travis Dasilva, poseerde met de broek op de enkels voor de Wat Arun-tempel in Bangkok en deelde de foto vervolgens op Instagram. De actie werd opgemerkt door locals, voor wie de tempel heilig is. Zij schakelden de politie in.

https://www.instagram.com/p/BcEjyrWH_ga/

Het is niet de eerste keer dat de mannen in hun blote kont voor een bekend bouwwerk staan. De twee hebben een Instagramaccount met de naam ‘Travelling_butts’, waarop te zien is hoe de Dasilva’s onder meer voor het Witte Huis poseren. Het account bevat maar een fractie van de fotocollectie van de mannen, omdat het originele account van de ‘reizende billen’ verwijderd werd.

Andere ‘missers’

Toeristen houden vaker geen rekening met de Aziatische cultuur en dat leidt soms tot spanning. Zo werd een Nederlandse backpacker twee jaar terug veroordeeld tot drie dagen cel een een fikse geldboete omdat hij samen met drie anderen naaktfoto’s had gemaakt op een berg.

Police Report"Assalamualaikum Ydh Datuk, T/RO, T/SP, Tuan2 PT.Maklum satu kes menarik perhatian telah dibuka dibawah…

Gepostet von Kinabalu Park am Dienstag, 2. Juni 2015

Een andere Nederlander kreeg vorig jaar drie maanden celstraf in Myanmar omdat hij een stekker uit een versterker trok die werd gebruikt bij een boeddhistisch ritueel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blote billen bij Thaise tempel; toeristen opgepakt
Sluiten