Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 12 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Zeventig mensen slapen in tenten voor gratis donuts

Zeventig mensen hebben in de nacht van woensdag op donderdag op het Vredenburgplein in Utrecht geslapen. Niet om gezellig met zijn allen te kamperen, maar voor de openingsactie van de nieuwe Dunkin’ Donuts store. De eerste honderd klanten krijgen namelijk één jaar lang gratis donuts. Blijkbaar genoeg reden om een nachtje in de kou te vertoeven.

Volgebouwd met tenten

De eerste fanatiekeling stond woensdagmiddag al om 14.00 uur voor de Dunkin’ Donuts: „Het is toch een luxe product, leuk om zoiets weg te kunnen geven. Eens in de zoveel tijd moet je toch iets geks doen in je leven."

Het Vredenburgplein was volgebouwd met tenten, en twee beveiligers zijn ingehuurd om de boel in goede banen te leiden. De winkel ging om 07.00 uur officieel open en de klanten werden vervolgens één voor één naar binnen geroepen. Ze mochten vervolgens een box met donuts kopen, waarna ze een persoonlijke pas kregen. Met deze pas kunnen ze elke week een gratis box met donuts halen.

https://twitter.com/HeinvdBogaert/status/918344577693741057

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zeventig mensen slapen in tenten voor gratis donuts
Sluiten