Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Nieuws 31 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Vrouw vermoordt echtgenoot en 12 andere familieleden

Het zal je maar gebeuren: uitgehuwelijkt tegen je wil. Een vrouw uit Pakistan overkwam dit en besloot tot drastische maatregelen.

Melk

Ze besloot om haar man te vergiftigen, maar dit liep helemaal fout bericht The Times Of India. Met haar minnaar en diens tante beraamde ze een plan. Het leek het trio wel een goed idee om de melk van haar echtgenoot te vergiftigen. Haar man besloot de melk echter niet te drinken waarna het in een gerecht kwam dat bedoeld was voor de hele familie. Dertien mensen kwamen om, onder wie de echtgenoot, en veertien zijn in het ziekenhuis opgenomen. De vrouw, haar minaar en zijn tante zijn opgepakt.

Opgepakt

Het drama vond maandag plaats in het district Muzaffargarh. „We hebben de vrouw die Asiya Bibi heet, een man en zijn tante opgepakt”, aldus politiechef Owais Ahmad. „We geloven dat Bibi en de man een relatie hadden en dat de tante van de man het snode plan bedacht heeft. Alle drie zullen ze terecht staan voor moord.”

In grote gedeelten van Pakistan, vooral op het platteland is het normaal dat meisjes op zeer jonge leeftijd uitgehuwelijkt worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.