Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 30 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Tornado raast over Florida

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Tornado raast over West Palm Beach, Florida

Er zijn beelden naar buiten gekomen van de tornado die zaterdag neerstreek op West Palm Beach in Florida. De tornado is een gevolg van de tropische storm Philippe. De maximale windsnelheden worden geschat tussen de 120 en 130 km/u. Er wordt ook onderzoek gedaan naar een mogelijke derde tornado, die meer in het centrum van West Palm Beach zou moeten ontstaan.

Max Verstappen soeverein naar eerste plek

Max Verstappen heeft de GP in Mexico ruim gewonnen. Met een bijna ontluisterend gemak racete de Nederlander naar de eerste plaats op het circuit in Noord-Amerika. Zijn naaste belager, Valeri Bottas, kwam ruim 20 seconden later als tweede over de streep.

https://www.youtube.com/watch?v=WfRGjTMAUZo

Gertjan Verbeek: ‘Doel is om Twente terug te brengen naar de subtop’

Gertjan Verbeek heeft als nieuwe trainer van FC Twente zijn eerste persconferentie gegeven. De in Deventer geboren oefenmeester zegt zelf als doel te hebben Twente weer terug te brengen naar de subtop. Na een teleurstellende seizoensstart staan de Tukkers nu dertiende.

Gertjan Verbeek heeft al veel Nederlandse clubs onder zijn hoede gehad, waaronder sc Heerenveen, AZ en Feyenoord. De afgelopen jaren maakte de 55-jarige keuzeheer een uitstapje naar Duitsland, waar hij 1. FC Nürnberg en VfL Bochum onder zijn hoede had.

Live: Perspresentatie Gertjan Verbeek

Kijk live mee naar de perspresentatie van Gertjan Verbeek bij FC Twente.

Posted by RTV Oost on Monday, October 30, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.