Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 19 okt 2017 / 11:03 uur

‘Sleepover’ op Amsterdam Centraal voor nachttreinen

Vooral in het weekend vertrekken de treinen veel te vroeg en op het bestaande nachtnet zijn te weinig steden aangesloten. Om hiertegen in protest te komen wordt er zaterdag tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) een ’sleepover’ gehouden op Amsterdam Centraal.

Met dit initiatief willen Rover Jong en Jongeren Milieu Actief aandacht vragen voor hun wens voor meer nachttreinen. Ze roepen reizigers op om met ze mee te doen. Want het zou zomaar kunnen dat zij er zaterdag op het station na een hele avond dansen op ADE achter komen dat de laatste trein naar huis al vertrokken is.

‘Te weinig verbindingen bij nachtnet’

„Doordat de laatste treinen behoorlijk vroeg vertrekken is voor velen het feest te vroeg afgelopen, terwijl anderen ’s nachts helemaal niet meer per trein thuis komen. Simpelweg omdat het nachtnet niet genoeg verbindingen heeft”, stellen de jongeren van Rover en Jongeren Milieu Actief. „Daarnaast zitten tijdens dit soort grote evenementen alle betaalbare hotels in Amsterdam al lang vol waardoor we maar één optie hebben: een slaapfeestje op het station!”

Samen met Jongeren Milieu Actief organiseren we een sleepover op Amsterdam Centraal, tijdens het Amsterdam Dance Event….

Gepostet von Rover Jong am Donnerstag, 28. September 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Sleepover’ op Amsterdam Centraal voor nachttreinen
Sluiten