Sander Schomaker
Sander Schomaker Nieuws 11 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Pull a Pig-slachtoffer uitgenodigd voor First Dates

Pull a Pig-slachtoffer Sophie Stevensen blijft nog even voorpaginanieuws in Engeland. De 24-jarige jonge vrouw uit Manchester, die volgens eigen zeggen vernederd werd door de Nederlander Jesse Mateman, is uitgenodigd door Channel 4-programma First Dates.

De in Engeland zeer populaire dating show hoopt dat Sophie met de deelname aan het programma ‘een beetje liefde terugvindt in haar leven’. Stevensen verklaarde maandag dat ze vorige maand 400 euro had uitgegeven om haar vakantieliefde uit Nederland op te zoeken, maar dat hij haar op Schiphol met het berichtje ‘you were pigged’ dumpte.

Mateman zou een spelletje met haar gespeeld hebben dat in Engeland Pull a Pig wordt genoemd. Letterlijk vertaald betekent het zoiets als ‘trek een varken’. Jongens spelen het spel en de bedoeling is om een zo lelijk mogelijk meisje te versieren.

First Dates wordt in Engeland gepresenteerd door gastheer Fred Sirieix. „Fred en zijn team in het First Dates-restaurant zijn altijd blij om mensen te verwelkomen die geen geluk in de liefde hebben”, reageerde een woordvoerder van het tv-programma. „Sophie is zeer welkom om deel te nemen en misschien kunnen we een beetje van de First Dates-magie in haar leven brengen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Pull a Pig-slachtoffer uitgenodigd voor First Dates
Sluiten