Sander Schomaker
Sander Schomaker Nieuws 9 okt 2017 / 13:39 uur

Nederlander vernedert meisje in ‘Pull a Pig Game’

Een nieuw en verschrikkelijk vernederend spelletje onder jongeren heeft een Engelse jonge vrouw 400 euro en haar zelfrespect gekost. De 24-jarige Sophie Stevensen kwam onlangs vol verwachting aan op Schiphol om haar Nederlandse vakantieliefde te ontmoeten.

Sophie leerde de 21-jarige Jesse twee maanden geleden kennen in Barcelona, waar zij steun zochten bij elkaar na de terroristische aanslag op de Ramblas. Sophie en Jesse hadden een paar romantische dagen in Barcelona en keerden vervolgens terug naar huis. Zij naar het Verenigd Koninkrijk en hij naar Nederland. Maar Sophie wilde haar vakantieliefde graag nog eens zien en nam contact met Jesse op.

Verliefd boekte Sophie een ticket naar Amsterdam, waar Jesse haar zou oppikken. Maar terwijl Sophie stond te wachten op Schiphol stuurde Jesse een wreed bericht: ‘You were pigged.’ Wat zoveel betekent als: ‘we hebben een grap met je uitgehaald waarbij een jongen het lelijke, dikke meisje moest versieren.’ Het blijkt een infantiel spelletje (Pull a Pig Game) te zijn dat bepaalde jongeren spelen.

Jesse volgde het berichtje op met: ‘Het was allemaal een grap.’ Sophie stuurde nog terug hoe hij zo wreed kon zijn, maar besloot Jesse kort daarna te blokkeren. Ze boekte meteen haar vluchten om en vloog de volgende ochtend weer naar huis.

De schofterige streek van de 21-jarige Jesse krijgt mogelijk nog een staartje. Sophie stapte terug in haar thuisland naar de media en vertelde haar verhaal. De Engelse tabloids zijn nu, met behulp van Geenstijl op zoek naar meneer Mateman.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlander vernedert meisje in ‘Pull a Pig Game’
Sluiten