Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 17 okt 2017 / 13:50 uur

‘Dikke vrouw plet kind (9), meisje overleden’

In de Amerikaanse staat Florida is afgelopen zaterdag een 9-jarig meisje overleden, nadat haar 64-jarige nicht van 147 kilogram minutenlang op haar ging zitten. Het kind was volgens Veronica Green Posey onhandelbaar en verdiende straf.

Geen adem

Wat Posey met deze straf wilde bereiken is onduidelijk. Amerikaanse media schrijven dat het meisje al snel geen adem meer kreeg en dit ook liet weten aan haar tante. De vrouw luisterde echter niet en merkte pas dat het meisje niet meer ademde toen de zwaarlijvige vrouw weer opstond. Posey schijnt ruim twaalf minuten op het kleine meisje te hebben gezeten.

Dramatische dood

Posey probeerde tevergeefs eerste hulp te verlenen aan het meisje, maar dat mocht niet meer baten. Ook de hulpdiensten kwamen te laat: het meisje overleed aan een hartaanval.

https://www.youtube.com/watch?v=Atr8eFktW5I

Posey wordt verdacht van moord en kindermishandeling. De vader en moeder van het meisje waren aanwezig bij de dramatische dood van het meisje, maar grepen ondanks alles niet in. Ook zij zullen worden aangeklaagd voor kindermishandeling.

Reageer op artikel:
‘Dikke vrouw plet kind (9), meisje overleden’
Sluiten