Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 25 sep 2017 / 17:11 uur

Twee baby’s van drieling dood gevonden

De 29-jarige Sarah Owen deed zaterdagavond de meest verschrikkelijke ontdekking van haar leven. Toen ze nog heel even wilde controleren of alles goed ging bij haar slapende drieling van nog maar vijf maanden oud, zag ze dat twee van haar zoontjes geen adem meer kregen. Mogelijk door een CO-vergiftiging. De Britse Krant The Sun bracht dit schokkende verhaal naar buiten.

Hulpdiensten snel ter plaatse

Sarah belde meteen met de alarmcentrale, die vervolgens heel snel ter plaatse waren. Het mocht echter niet baten. De buurvrouw zag hoe de jongetjes door hulpverleners naar buiten werden gedragen, ,,de jongetjes waren al helemaal grijs”, aldus Anne Way.

De jongetjes Noah en Charlie werden in het ziekenhuis doodverklaard. Het derde jongetje, Ethan, verkeert wel in goede gezondheid.

Volgens de politie is er geen sprake van verdachte omstandigheden en wordt er vooralsnog uitgegaan van een tragisch ongeval.

Donaties

De peetmoeder van de jongetjes heeft inmiddels een actie op touw gezet waarmee ze geld voor de begrafenis van de overleden jongetjes hoopt op te halen. ,,Ik probeer geld in te zamelen voor hun moeder om te helpen met de kosten voor de bloemen, etc. Met jullie hulp kunnen we hopelijk de financiële stress van Sarah wat verzachten in deze moeilijke tijd”, zegt Siobhan Boyd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee baby’s van drieling dood gevonden
Sluiten