Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 19 sep 2017 / 14:00 uur

Tv-avond: Zou jij drank voor een 14-jarige kopen?

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Absoluut. Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerende of aparte programma’s die je zeker zou kunnen gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Spaanse politie op zoek naar John Williams

In SOS Mijn vakantie is een hel springt de koning van de hulptelevisie, John Williams, in de bres voor jongeren met met vakantieproblemen. Van een koud buffet met alleen sardines tot wastafels vol bacteriën: John weet raad. In de uitzending van vanavond stelt een vies hotel stelt de bemiddeling van John toch minder op prijs dan gehoopt. De politie komt er zelfs aan te pas. SOS Mijn Vakantie Is Een Hel van vanavond 20.30 uur RTL 5.

Plaats delict nog intact na moord

Sita Dhawtal, de zus van Soeris, werd samen met haar man vermoord op hun teakplantage in Costa Rica. In Vermoord in het buitenland gaat Soeris samen met John van den Heuvel terug naar de plek des onheils om antwoorden te vinden op vragen rond de moord. De lokale politie leidt John en Soeris rond op de plaats delict. Daar wordt duidelijk wat geleid heeft tot de arrestatie van de verdachten. Het huis waar het misdrijf gepleegd werd laat namelijk niets aan de verbeelding over. Vermoord In Het Buitenland Bij RTL 4 om 20.30 uur

‘Wilt u wodka voor mij kopen?’

Stel je staat bij de winkels en een jongen van 14 vraagt of je voor hem een fles sterkte drank wil gaan kopen, wat doe je dan? Die vraag wordt vanavond gesteld in Mensenkennis, het nieuwe SBS6-programma van Winston Gerschtanowitz. Mensenkennis, vanavond om 20.30 uur bij SBS6

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-avond: Zou jij drank voor een 14-jarige kopen?
Sluiten