Erik Jonk
Erik Jonk Nieuws 10 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

TV-avond: Gaat Lubach het weer maken?

Of er nog iets op tv is deze zondagavond? Absoluut. Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerende of aparte programma’s die je zeker zou kunnen gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Arjen Lubach is terug

Gaat Arjen Lubach het dit seizoen opnieuw flikken met zijn hilarische show Zondag met Lubach? Eigenlijk heeft hij dat al gedaan nog voor zijn nieuwe seizoen begint. Ging hij vorig jaar wereldwijd viral met The Netherlands Second, een persiflage op Donald Trumps America First. Nu was de hele wereld benieuwd naar de Game of Thrones Spinoff Westeros the Series. De trailer was, uiteraard zou je bijna zeggen, van Lubach.

Waar en wanneer: 21.50 uur op NPO 3

Angela als meisje van plezier

Rechercheur Eva van Dongen van Flikken Maastricht heeft een transformatie gemaakt tot escortdame. Nou ja, zoiets dan. We zien Angela Schijf wekelijks op RTL 4 als ‘Meisje van Plezier’ (of helemaal vanaf zondag op Videoland). Schijf is in deze serie een gelukkige huisvrouw, die gaandeweg verzeild raakt in de wereld van high class callgirls.

Waar en wanneer: 21.30 uur op RTL 4

16e Grandslam Nadal?

Rafael Nadal gaat in New York zondagavond op voor zijn zestiende Grandslamtitel. De Spaanse tennisser won de US Open ‘nog maar’ twee keer (2010 en 2013). Dit jaar schreef hij Roland Garros al op zijn naam en nam hij de nummer 1-positie op de wereldranglijst van Andy Murray over. Nadals tennisjaar kan niet meer stuk. Hij moet wel afrekenen met een man in topvorm. Kevin Anderson uit Zuid-Afrika is de verrassende tegenstander. Hij haalde een Grandslamfinale nog nooit. Hieronder een samenvatting van Nadals halve finale tegen de Argentijn Del Potro.

Waar en wanneer: 22.00 uur op Eurosport

https://www.youtube.com/watch?v=1oW3AJXkbfc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.