Metro
Metro Nieuws 19 sep 2017 / 16:47 uur

Fake je ‘dad bod’ met de bierbuikheuptas

Ben jij je afgetrainde sixpack ook zo zat, maar nog niet klaar om je healthy lifestyle opzij te zetten? Of heeft jouw vriendin altijd al willen weten hoe je er met bierbuikje uitziet? Dan kan deze heuptas van ontwerper Albert Pukies dé oplossing bieden.

De bierbuik als mode-item? Het zou dit jaar zomaar kunnen gebeuren. Speciaal voor iedereen die altijd al een ‘dadbod’ ambieerde, is er een ‘dadbag’ ontworpen. Door simpelweg de heuptas om te binden, wordt de indruk gewekt dat je buik uit je trui hangt.

Multifunctioneel

De Londense ontwerper Pukies geeft aan dat zijn product voortkomt uit een persoonlijk dilemma. „Ik heb de ‘dadbag’ ontworpen omdat ik heel graag een ‘dad bod’ wil hebben, maar ik maak mij ook zorgen over de gezondheidsrisicio’s die hieraan vastkleven", vertelt de ontwerper op BoredPanda.

De oplossing bleek simpel: een buiktas met een bierbuikprint. „Nu kan ik de ‘dad bod’ opdoen wanneer ik maar wil en er bovendien mijn kostbaarheden in opbergen.

Helaas voor alle geïnteresseerden is het product momenteel nog niet te koop, maar Pukies is wel hard op zoek naar partners om massaproductie mogelijk te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fake je ‘dad bod’ met de bierbuikheuptas
Sluiten