Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 1 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Elise Schaap laat je lachen met leukste imitaties

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Imitaties

Altijd fijn als iemand een goede imitatie kan doen. Zoals de Nederlandse actrice Elise Schaap, bekend van onder meer Koefnoen en de TV Kantine. Ze vertolkte bijvoorbeeld de rollen van Koningin Maxima & Chantal Jansen. Dat doet ze in Linda’s Zomerweek nog eens dunnetjes over. Ook Britt Dekker en ballroom danseres Euvgenia Parakhina passeren de revue.

Stalen zenuwen!

Een man uit Toronto in Canada heeft een wereldrecord verbroken. Het doel was om zo lang mogelijk met ongeveer 100.000 bijen op zijn hoofd te zitten. Tegelijkertijd was zijn stunt ook een promotie voor de film Blood Honey.

In totaal zat hij 61 minuten met de bijen op zijn hoofd. Het vorige record ‘bijenbaard dragen’ in het Guiness World Records Book bedroeg 53 minuten en 34 seconden.

Verdriet

Actrice Susan Visser, bekend van onder anderen Gooische Vrouwen, was te gast bij Jinek. Aan tafel kwam de dood van haar man Roef Ragas, ook een acteur, ter sprake. Tien jaar geleden overleed hij in een Amsterdams restaurant aan een hartstilstand.

Aan tafel bij Jinek deed Visser een boekje open over het verdriet en het herdenken van haar man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Elise Schaap laat je lachen met leukste imitaties
Sluiten