Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 29 sep 2017 / 19:17 uur

Dak eraf: Bus FC Volendam rijdt zich bijna klem

Bij de spelersbus van FC Volendam is onderweg naar de wedstrijd tegen FC Dordrecht het dak er letterlijk bijna van afgegaan. De chauffeur van de spelersbus reed zich namelijk bijna klem in de blauwe tunnel in Dordrecht.

De chauffeur wilde in eerste instantie de tunnel inrijden, maar uiteindelijk was de vrees dat de bus te hoog zou zijn toch te groot. De chauffeur ging op de rem staan en hoopte dat het dak de tunnel niet zou raken. Een woordvoerder heeft later bevestigd dat dat nét niet gebeurd is.

Nog steeds eerder dan FC Dordrecht

Uiteindelijk reed de bus achteruit en nam hij een andere route. De Volendammers waren een uurtje later dan gepland, maar nog steeds ruim op tijd om een volledige warming-up te doen en de wedstrijd te spelen. „Uiteindelijk stonden onze spelers zelfs nog eerder dan FC Dordrecht op het veld om zich warm te lopen”, vertelt de woordvoerder aan het Algemeen Dagblad.

Het is te hopen dat de Volendammers wat gelukkiger zijn op het veld. De ploeg van trainer Misha Salden wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen in de Jupiler League.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dak eraf: Bus FC Volendam rijdt zich bijna klem
Sluiten