Metro
Metro Nieuws 17 aug 2017 / 11:05 uur

Zo pijnlijk ziet kramp eruit

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Enorme kramp

Heb je weleens kramp gehad? Dan weet je dat het behoorlijk pijnlijk kan zijn. Maar zo erg als Angel Bermudez het eerder had, heb je waarschijnlijk nog nooit meegemaakt.

Hij plaatste op Facebook een video waarin te zien is dat hij na het sporten enorme kramp heeft. En hoewel je het gevoel misschien kent, dankzij Angel hebben we nu ook een idee hoe het eruitziet. Best indrukwekkend, toch?

Propagandavideo uit Tweede Wereldoorlog

Na de onrust in Charlottesville gaat in de Verenigde Staten een filmpje viral van ruim 70 jaar oud. Het is een propagandavideo uit de Tweede Wereldoorlog tegen het fascisme.

Volgens velen is de video van toen ontzettend relevant in 2017. Kijk en oordeel zelf!

Waterpoloteam

Een Nederlands waterpoloteam gaat helemaal viral in Taiwan. Vanaf zaterdag doet de ploeg mee aan een toernooi in dat land.

Coach Robin van Galen is wel wat verbaasd over de enorme aandacht: „Men snapt niets van waterpolo maar deze ‘positieve hype’ is slechts ontstaan door 1 sexy foto van strakke mannen in te kleine zwembroeken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo pijnlijk ziet kramp eruit
Sluiten