Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 17 aug 2017 / 06:41 uur

Vrouw sterft aan hartaanval door naakte indringster

Een 72-jarige vrouw uit het plaatsje Burnham in de Amerikaanse staat Maine is zo geschrokken van een naakte vrouw die haar huis binnensloop en op haar bed sprong dat ze is overleden.

Joyce Wood schrok zit kapot toen de vrouw midden in de nacht plots bij haar op bed zat. Ze wist de politie te bereiken, die Wood na aankomst direct in hun auto op de oprit van haar huis zette. Volgens een woordvoerder was ze in shock.

Ze stierf in de auto aan een hartaanval, weet Central Maine News te melden. Uit de autopsie bleek dat de precieze doodsoorzaak acuut coronair syndroom was, waarbij er sprake is van onvoldoende bloedtoevoer naar het hart.

Moord

De politie vond bij aankomst naar verluidt ook de 37-jarige Tara Shibles, die zich naakt in het huis verstopt had. Zij zit vast in de Waldo County gevangenis in Maine en wordt beschuldigd van het betreden van verboden terrein, geweldpleging en moord.

Shibles zou met haar actie de hartaanval waar Wood uiteindelijk aan bezweek, hebben getriggerd. Nadat ze uren was ondervraagd, moest de politie haar in eerste instantie weer laten gaan. Pas toen ze later haar schoenen bij het huis van Wood vonden, hadden ze een reden om weer bij Shibles aan te kloppen.

In december moet ze voorkomen. De politie spreekt van een ronduit bizarre situatie.

Het incident vond al in april plaats en Shibles werd in mei opgepakt, maar de politie wilde nog niets over de zaak naar buiten brengen. Toen de krant de Morning Sentinel het autopsierapport verkreeg, besloten ze bij de politie naar buiten te treden met het nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw sterft aan hartaanval door naakte indringster
Sluiten