Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 4 aug 2017 / 14:20 uur

Netflix duikt in grootste dopingschandaal ooit

Of er nog iets op tv is deze vrijdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerendste of apartste programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Grootste dopingschandaal ooit

Netflix-documentaire ICARUS gaat over het dopingschandaal in de Russische sportwereld. Wanneer filmmaker Bryan Fogel begint met zijn persoonlijke onderzoek naar dopinggebruik in de sportwereld, leidt een toevallige ontmoeting met een Russische wetenschapper hem naar grootschalige geopolitieke misbruikpraktijken. Gaandeweg zijn onderzoek wordt hij geconfronteerd met vervuilde urine, een onverklaarbaar overlijden en olympisch goud en legt hij stukje bij beetje het grootste schandaal uit de sportgeschiedenis bloot.

Waar en waneer: vanaf vandaag op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=jgOc_AruHvo

Hemelse kussentjes in Shanghai

Programma’s over eten; wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Uúúren kunnen we kijken naar 24Kitchen, dat deze vrijdag het vierde seizoen van Anthony Bourdain: Parts Unknown aan ons serveert. In aflevering 1 reist de beroemde tv-kok naar Shanghai en volgt hij de nummer 1 regel als het neerkomt op eten in het buitenland: eet waar de locals eten. En zo ontdekt hij Chinese dumplings waarvan het water ons door het scherm heen in de mond loopt. Hieronder een voorproefje.

Waar en wanneer: elke werkdag om 20.00 uur op 24Kitchen

Joey is terug!

Friendsfans kunnen hun hartjes ophalen, want guess who’s back? Joey! Nou, oké, niet helemaal, want acteur Matt LeBlanc speelt in Man With a Plan niet de rol van Joey, maar van Adam. Adam is huisman en zorgt thuis voor het huishouden en de kinderen. Aansluitend start er bij Veronica ook nog een nieuwe comedy met een andere Friend, namelijk Matthew Perry (Chandler) in The Odd Couple. Hieronder een fragmentje van Man With a Plan.

Waar en wanneer: 21.00 uur bij Veronica

https://www.youtube.com/watch?v=bSTCQ1a8bVY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Netflix duikt in grootste dopingschandaal ooit
Sluiten