D. van Aken
D. van Aken Nieuws 18 aug 2017 / 09:13 uur

OM Aruba: Natalee Holloway is niet gevonden

Er zijn geen botresten gevonden op Aruba die in verband kunnen worden gebracht met Natalee Holloway. Dat meldt het OM op Aruba.

Geen nieuwe feiten

Justitie en politie hebben eerder dit jaar op Aruba onderzoek verricht naar aanleiding van informatie die van de vader van Natalee afkomstig was, maar er werden toen geen menselijke botresten gevonden.

Volgens justitie is er namens Dave Hollloway opnieuw informatie naar buiten gebracht, maar zijn er op dit moment geen nieuwe feiten en omstandigheden bekend met betrekking tot botvondsten die zijn of moeten worden onderzocht.

TV-serie

De vader van Natalee maakte woensdag bekend dat hij met hulp van privédetective T.J. Ward mogelijk een doorbraak heeft bereikt in de zaak. Het zou gaan om de vondst van menselijke resten op Aruba. DNA-onderzoek moet volgens hem uitwijzen of die van zijn dochter zijn.

Vader Holloway en Ward kwamen via een informant, Gabriel geheten, in contact met een man die claimde te weten wat er destijds is gebeurd en waar Natalee zou zijn begraven. Het moment van de aankondiging is opvallend, want zaterdag start een tv-serie van de vader over de zoektocht naar de resten.

Natalee Holloway (18) verdween in mei 2005 spoorloos tijdens een vakantie met studievrienden op Aruba. Ze werd voor het laatst gezien in gezelschap van de Nederlander Joran van der Sloot, die in Peru voor de moord op de studente Stephany Flores een gevangenisstraf van 28 jaar uitzit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OM Aruba: Natalee Holloway is niet gevonden
Sluiten