Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Nieuws 13 aug 2017 / 14:46 uur

Klussende buurman blijkt glurende buurman

Het Amerikaanse koppel Jerome en Ashley Kennedy uit Pittsburgh wilde rustig gaan slapen, maar doordat ze vreemde geluiden en licht door hun plafond zagen komen, lukte dit niet. Jerome dacht dat er iemand op hun zolder was, maar daar aangekomen zag hij niemand.

Camera

Toen het stel vaker geluiden hoorde en licht zag, besloten ze een camera op hun zolder te hangen. Bij het bekijken van de beelden wachtte hen een nare verrassing. Ze zagen namelijk hun buurman met een zaklamp en een boor rondkruipen.

„Hij lag ook een half uur lang door een gat naar onze slapkamer te gluren”, aldus Ashley. In de woning zijn meerdere gaten gevonden en Jerome ontdekte zelfs dat hun ‘teruggetrokken’ buurman, de 69-jarige Robert Havrilla, een verwijderbare wand heeft geïnstalleerd tussen zijn huis en dat van de Kennedy’s.

Aangehouden

Havrilla, die zijn huis aan het renoveren was, is inmiddels aangehouden. Hij wordt beschuldigd van inbraak, huisvredebreuk en stalking. Hij pleit onschuldig te zijn. Volgens zijn advocaat had de man ‘geen slechte bedoelingen’ en zou hij alleen op de zolder van het gezin geweest zijn ‘voor onderhoudswerken die verband hielden met zijn eigen renovatie’. De rechtszaak loopt intussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klussende buurman blijkt glurende buurman
Sluiten