Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 8 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Jongen uit zwembad gehaald, overlijdt in ziekenhuis

De tiener die maandagmiddag uit een buitenzwembad in het Limburgse Blerick werd gehaald, is overleden.

Het slachtoffer is een 16-jarige Syrische jongen. De medewerkers van het Buitenbad Groot Venlo zouden de jongen meerdere keren gewaarschuwd hebben het grote bad niet in te gaan, omdat hij niet zou kunnen zwemmen.

Spoed

Om 14:40 sloeg het personeel alarm. Een ambulance en een traumahelikopter arriveerden in Blerick. De jongen werd ter plekke gereanimeerd, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen werd gebracht.

De politie meldt dat de jongen in het ziekenhuis is overleden.: „Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, maar medische hulp mocht helaas niet meer baten.”

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden, is niet bekend. „De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd, daarover kan op dit moment nog geen uitsluitsel worden gegeven. Zo wordt er met diverse betrokkenen gesproken om een duidelijk beeld te krijgen”, zo is te lezen op de website van de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jongen uit zwembad gehaald, overlijdt in ziekenhuis
Sluiten