Metro
Metro Nieuws 9 aug 2017 / 20:05 uur

Je kunt het geboortehuis van Trump boeken via Airbnb

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in het geboortehuis van de president van de VS te slapen? Via Airbnb kun je een nachtje in het voormalig huis van Donald trump boeken.

Voor de luttele prijs van 725 dollar kun je terecht in het stulpje in de wijk Queens in New York, ontdekte Time Magazine. Een flink bedrag, maar het huis is dan ook groot. Er kunnen maar liefst zestien gasten terecht in het huis waar Donald opgroeide met zijn ouders en zijn twee broers en twee zussen.

https://twitter.com/jytaqybowo/status/895313485394870273

Het huis, dat door vader Trump zelf gebouwd werd, heeft vijf slaapkamers. Overal in het huis vind je Trumpgerelateerde objecten, zoals foto’s, ingelijste quotes en een levensgrote kartonnen Trump. Door de verhuurders van het huis beschreven als ‘geweldig gezelschap om tot laat in de avond Fox News mee te kijken.

Unieke mogelijkheid

Afgelopen maart werd het huis verkocht voor 2,4 miljoen dollar. Het is niet bekend wie er woont, maar dat er iemand woont is wel duidelijk. Bij de beschrijving van het huis staat dat gasten toegang tot het hele huis hebben, behalve tot een slaapkamer waar iemand woont.

De verhuurder noemt een verblijf in het huis – waaraan weinig veranderd is sinds het vertrek van de familie Trump – een ‘unieke en speciale mogelijkheid’. Hoewel het huis op Airbnb een ‘verified’-linkje heeft, zijn er geen banden met het Witte Huis of de president zelf.

Er zijn nog geen recensies geplaatst, maar wij zijn wel erg benieuwd hoe een nachtje in het huis bevalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je kunt het geboortehuis van Trump boeken via Airbnb
Sluiten