Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 25 aug 2017 / 07:19 uur

Henry Schut siert cover Men’s Health met #killerbody

Een maandenlange titanenstrijd tussen presentatoren Maxim Hartman en Henry Schut kwam donderdagavond tot een einde. In de talkshow Jinek mochten de mannen eindelijk bekendmaken wie van hun op de cover van het septembernummer van tijdschrift Men’s Health prijkt. And the winner is: Henry Schut! Dat is na het zien van de foto’s ook niet een erg grote verrassing. De Studio Sport-presentator verbaasde menig kijker de afgelopen maanden al met zijn transformatie.

Beide presentatoren hebben zich vanaf begin dit jaar in het zweet gewerkt om een perfect lichaam te krijgen. Zo dook Schut zeven dagen per week de sportschool in en ging op een streng dieet. “Als ik zoiets aanneem, ga ik er vol voor”, zei hij donderdag bij Jinek. Hartman vermeldde daarbij dat Schuts gedrag behoorlijk veranderde gedurende de challenge. “Hij werd gewoon een ongestelde vrouw.”

De challenge van de presentatoren was te volgen via het Instagram-account Henry versus Maxim. Daarop was te zien dat het lichaam van Schut aanzienlijk veranderde de afgelopen tijd. Een klein overzicht:

Respect

Volgens zijn personal trainer was Henry “een van de beste” klanten. “Je hoopt en verwacht dat iemand doet wat je vraagt, en hij was zo iemand die dat deed. Ik heb zelfs moeten zeggen dat het niet zo strak hoefde, dat hij een rustdag mocht nemen”, vertelde trainer Sven.

Hartman daarentegen kreeg het aan de stok met zijn personal trainer Tim. “Je gaat uit van drie dingen: vertrouwen, respect en inzet. Die eerste twee ontbraken op een gegeven moment een beetje.” Maxim noemde zijn trainer “een loverboy”. “Ze pakken je lichaam en gaan doen met je lichaam wat ze willen. Ik weiger dat.”

Henry denkt dat hij het afgelopen halfjaar acht kilo vet kwijt is geraakt. “Uiteindelijk ben ik vier à vijf kilo afgevallen, je bouwt ook spieren op.” Maxim denkt dat hij “een kilo of zes” kwijt is “en twaalf kilo spieren erbij” heeft. Volhouden kan Henry, die vanaf vrijdag te bewonderen is op de Men’s Health, zijn strakke schema waarschijnlijk niet. “Zeven dagen per week niet. Je moet daar een gemiddelde in vinden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Henry Schut siert cover Men’s Health met #killerbody
Sluiten