Metro
Metro Nieuws 28 aug 2017 / 12:01 uur

TV-tweeling ‘overleeft’ vliegreis ‘ternauwernood’

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Hieronder vind je de virals van maandag 28 augustus.

Double Trouble doodsbang

De 21-jarige Brabantse tweeling Sharon en Esmee doken dit voorjaar op in MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch. De meiden vielen op bij het publiek met opvallende uitspraken als: „Wij zijn de twee grootste sletjes, maar met de minste vetjes”. Ook MTV had nog geen genoeg van het tweetal en besloot hen te belonen met een eigen reality-serie, Double Trouble.

Samen gaan de zusjes op vakantie, maar waarheen is elke keer een verrassing. In de eerste aflevering zagen we hoe de dames met het vliegtuig naar Bulgarije (‘Wat is dat?’) afreizen, maar echt leuk vinden ze het vliegen niet. „Dit kan zomaar onze laatste keer zijn", menen de meisjes. „Het is een vliegtuig, en er stort er regelmatig eentje neer. Je kunt beter thuis blijven zitten." De tweeling heeft de vakantiebestemming, ondanks de paniek, gelukkig gewoon bereikt.

Vrachtwagenchauffeur uit het water gehaald

In Houston, Texas wachten duizenden mensen op hulp nadat storm Harvey over de staat raasde. Onder hen was chauffeur Robert, die door de alertheid van een nieuwsverslaggever is gered.

Terwijl verslaggever Brandi Smith bezig is met een live-uitzending voor CNN’s KHOU, ziet ze een vrachtwagen die vaststaat in het water. De chauffeur zit nog in het voertuig maar kan geen kant op. Gelukkig komt op dat moment een patrouilleteam van de politie langs. Smith twijfelt geen moment en rent achter het voertuig aan. Met behulp van een reddingsboot weten de hulpverleners de chauffeur uit zijn benaderde positie te bevrijden.

Luchtballon landt op rotonde Nieuwegein

Een luchtballon kwam zondagavond in de problemen boven Nieuwegein. Na een poging om op een van de sportvelden te landen, komt de ballon door een gebrek aan wind uiteindelijk op de rotonde van de Galecopperlaan terecht. De ballonvaarder stelde achteraf dat „de landing er eentje volgens het boekje was, maar wel op de verkeerde plek.” De vijftien mensen die meevoeren in het mandje zijn allemaal ongedeerd gebleven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-tweeling ‘overleeft’ vliegreis ‘ternauwernood’
Sluiten