Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 20 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Britse zanger boos over betasten crowdsurfende vrouw

Zanger Sam Carter van de Britse band Architects heeft vrijdag zijn publiek op Lowlands even ferm toegesproken! Tijdens een van zijn nummers was een vrouw aan het crowdsurfen en Carter zag dat een man uit het publiek naar haar borst greep. Dat liet hij niet aan zich voorbij gaan.

Borst

Nadat hij het voorval zag gebeuren, stopte Carter direct zijn optreden. Boos keek hij het publiek in en begon hij zijn betoog. „Ik heb getwijfeld of ik iets moest zeggen over wat ik net zag tijdens het laatste nummer. En weet je wat, ik zeg het gewoon", aldus Carter. Hij vervolgt: „Ik zag een meisje crowdsurfen richting het podium. Ik ga de klootzak niet aanwijzen die het deed, maar ik zag dat je naar haar borst greep."

Veilige plek

Daarna verzoekt hij de aanrander in kwestie heel gauw de tent te verlaten, mocht hij van plan zijn dat nog een keer te doen. Voor hij zijn optreden weer oppakt, besluit hij nog met: „Laat dit een veilige plek zijn voor iedereen."

https://twitter.com/3FM/status/898632375772602368

Lof

Op Twitter spreken veel mensen vol lof over de actie van Sam Carter.

https://twitter.com/sadcrisis/status/898712980153446401

Verdeeld

Andere reacties zijn echter verdeeld. Op Facebook stellen sommigen dat de vrouw in kwestie er zelf om vroeg, omdat je nu eenmaal aangeraakt wordt als je gaat crowdsurfen. ‘Dan mag ze achteraf ook niet zeuren’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Britse zanger boos over betasten crowdsurfende vrouw
Sluiten