Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 22 aug 2017 / 10:43 uur

Brandweer redt baby uit puinhoop na aardbeving

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Hieronder vind je de virals van dinsdag 22 augustus.

Brandweer redt baby uit puinhoop na aardbeving Italië

Bij een aardbeving op het Italiaanse vakantie-eiland Ischia zijn maandagavond zeker twee doden gevallen. Bijna veertig andere mensen raakten gewond en de politie is nog hard bezig om andere gewonden onder het puin vandaan te halen. De hulpverleners hebben al een bijzondere reddingsactie verricht en haalden dinsdagochtend een zeven maanden oude baby onder het puin vandaan. De broers van 5 en 7 jaar oud zitten nog steeds vast onder hun ingestorte woning.

Skydiven tijdens zonsverduistering in Amerika

Amerika was maandag in de ban van een zonsverduistering. In grote delen van het land was een perfecte verdwijning van de zon te zien, waardoor het op klaarlichte dag even donker was. Veel Amerikanen gingen de straat op om dit bijzondere natuurverschijnsel te zien. Sommige Amerikanen besloten het fenomeen naar een nog hoger niveau te tillen en maakten een magische sprong vanuit de lucht.

Hoe kan een Amsterdamse hotelkamer zo vies zijn?

In 2012 heeft de mysteryguest al eens een bezoekje gebracht aan Hotel Manofa op het Damrak in Amsterdam. Bij de hoteltest van Groeten van Max hebben ze laatst weer een bezoekje gebracht aan het hotel, maar vijf jaar later blijkt het nog steeds een onfrisse bedoeling. Veel kijkers hebben zich verbaasd over de vieze kamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Brandweer redt baby uit puinhoop na aardbeving
Sluiten