Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Nieuws 8 aug 2017 / 10:57 uur

Badgasten redden gestrande zeekoe

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Badgasten redden gestrande zeekoe

De reddingsbrigade van Florida was haar badgasten erg dankbaar: veel mensen schoten te hulp toen er aan het strand een zeekoe aanspoelde. Het Clearwater Fire and Rescue Departement vormde woensdag 2 augustus een team met de bezoekers om de zeekoe te redden. Op Facebook plaatsten ze een filmpje.

De zeekoe is een flink zwaar dier, waardoor alle hulp welkom is als het dier strandt. Op de video zie je hoe alle mensen hun uiterste best doen om het dier weer terug het water in te duwen.

Nederlands elftal gehuldigd in Utrecht

Groot feest in Utrecht maandagavond! De Nederlandse voetbalvrouwen wonnen zondagavond de finale van het EK tegen Denemarken. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom was er maandagavond een huldiging in Utrecht. Metro was erbij.

Kaapse klipdassen-drieling geboren in Engeland

Chester Zoo viert feest! Daar zijn drie Kaapse klipdassen geboren. Onder toeziend oog van moederlief ontdekken de enorm kleine dieren hun nieuwe omgeving. Dat levert uiteraard heel schattige beelden op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Badgasten redden gestrande zeekoe
Sluiten