Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 21 aug 2017 / 20:19 uur

Tv-fragment: Ajax-icoon Swart zingt Feyenoord-lied

Sjaak Swart staat bekend als Mister Ajax. Hij speelde uitsluitend voor de Amsterdammers en kwam tot meer dan zeshonderd wedstrijden in het eerste. Toch schaamt hij zich er klaarblijkelijk niet voor om de aartsrivaal toe te zingen.

Hand In Hand

Tijdens het Gala Voetballer van het Jaar liet de voormalig linksbuiten zich gaan en zong hij namelijk het Hand In Hand Kameraden van Feyenoord. En dat daad hij afgaande op de beelden niet eens met hele erge tegenzin.

Op het moment dat het grootste deel van de kampioensploeg van Feyenoord het podium op werd geroepen, stond Sjaak Swart al op de bühne. Toen er gevraagd werd wie het Feyenoord-lied moest inzetten, riep een van de spelers gekscherend: ‘Sjaak!’

Swart liet zich niet kennen en bleek bovendien de weliswaar niet al te lastige tekst prima te kennen, dit tot grote hilariteit van alle Feyenoorders die achter hem stonden. Het is overigens niet de eerste keer dat Swart hierop betrapt wordt. Een paar maanden terug overkwam het hem ook al.

Prijzen

Op het Gala Voetballer van het Jaar werden uiteraard ook de nodige prijzen uitgereikt. Feyenoorder Karim el Ahmadi kreeg de prijs voor Voetballer van het Jaar, Ajacied Kasper Dolberg werd Talent van het Jaar, terwijl Tom Beugelsdijk uitgeroepen werd tot Maatschappelijk speler van het Jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-fragment: Ajax-icoon Swart zingt Feyenoord-lied
Sluiten