Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 17 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Virals: Oranje-fans eren Nooij en Nouri met applaus

Elke dag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

Applaus

Tijdens de EK-opener tussen Nederland en Noorwegen werd stilgestaan bij twee tragische gebeurtenissen. In de 32e minuut klonk er in een vol stadion Galgenwaard applaus voor Sylvia Nooij, die vorige week op 32-jarige leeftijd overleed als gevolg van een epileptische aanval.

Twee minuten later, in de 34e minuut, kreeg Abdelhak Nouri een staande ovatie. Hij zakte vorig weekend in Oostenrijk in elkaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen door hartritmestoornissen. Het is nu duidelijk dat hij ernstige en blijvende hersenschade heeft.

https://www.facebook.com/NOSSport/videos/1947978388751837/

Nieuw begin

Een video van (ex-)studente Ramla Tyrow ging viral. Zij behaalde haar diploma in de studierichting psychologie en had afgelopen weekend haar diploma-uitreiking. Haar moeder was daarbij aanwezig. Zij vluchtte in 1996 uit Somalië en ging naar het Verenigd Koninkrijk om haar dochter een betere toekomst te kunnen geven. Dat is nu gelukt. En dat de moeder daar blij mee is, maakt de video wel duidelijk.

‘Kind zonder stoeltje in auto’

Een man in Amerika werd aangehouden door een politieagent, omdat hij rondreed in een auto met kind, zonder kinderzitje. De man antwoordde daarop: „Maar ik heb geen kind.” Of toch wel…?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Virals: Oranje-fans eren Nooij en Nouri met applaus
Sluiten