Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 24 jul 2017 / 10:14 uur

Virals: Chris Foome helpt fan met huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek

Hij was pas net van zijn fiets afgestapt als winnaar van de Tour de France, toen Chris Froome een fan hielp met een bijzonder moment. Namelijk een huwelijksaanzoek.

De fan had zijn vrouw wijsgemaakt dat ze in Parijs een meet en greet had met Froome. Vlak voor zijn neus ging de fan op zijn knieën en vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Het moment werd gefilmd en gaat nu de hele wereld over. Gelukkig zei de vrouw ‘ja’.

Olifanten in het nauw

Voor de tweede keer in twee weken moet er in Sri Lanka een reddingsactie uitgevoerd worden om een olifant uit zee te halen. Ditmaal waren het er twee tegelijk. De dieren waren in het water geraakt en konden door de sterke stroming niet meer aan de kant geraken.

De reddingsactie duurde vijf uur. De olifanten zijn weer gezond aan wal gebracht.

Ik mag jou niet

Deze video van een kaketoe en een kitten uit Japan, wint het hele weekend al het internet voor zich. De video wordt begeleid met de tekst: ‘Als je iemand ontmoet er er achter komt dat diegene onbeschoft is…’. Wij hebben gelachen. Jij vast ook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: Chris Foome helpt fan met huwelijksaanzoek
Sluiten