Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 29 jul 2017 / 07:00 uur

Tv-moment: smikkelen met Miljuschka

Als Miljuschka Witzenhausen ergens aanschuift, dan kan je er van op aan dat het even over eten gaat. Dat was vrijdagavond bij RTL Summer Night dan ook het geval, want onlangs maakte ze kennis met alle extreme producten uit Viëtnam.

Ontwikkeld embryo

Donderdagavond was in RTL Boulevard al te zien hoe ze haar tanden zette in een slangenhart en donderdag ging ze nog een beetje verder. Ze wordt er een ei ontleed met daarin een reeds ontwikkeld embryo en ook gaat het over het eten van apenhersenen.

Op Twitter wordt vooral met afschuw gereageerd op de beelden die Miljuschka mee zich mee had genomen voor haar nieuwe programma Miljuschka’s Street Food Vietnam.

https://twitter.com/cococat2001/status/891028051152293888

https://twitter.com/MariontBruggen/status/891026905876582400

Duidelijk is ook dat presentator Beau van Ever Dorens het niet allemaal even fris vindt om te zien. Speciaal voor hem had Miljuschka ook wat vleesdelicatessen meegenomen uit heel Europa. Zoals kikkerbillen, stierenballen en kippenekken

Meer zien

Mocht je maag nog niet omgedraaid zijn naar het zien van de beelden en het horen van de finale. Miljuschka’s Street Food Vietnam is vanaf woensdag 19:00 uur te zien op 24 Kitchen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-moment: smikkelen met Miljuschka
Sluiten