Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 26 jul 2017 / 14:33 uur

Tv-avond: Willen we nog iets weten van Van Rossem?

Of er nog iets op tv is woensdagavond? Jazeker, en wij zetten elke dag de leukste, beste of opmerkelijkste programma’s, series en films van de dag voor je op een rij.

Silent witness

Wisten jullie dat er Metro-lezers zijn die minder lang bestaan dan de Britse misdaadserie Silent Witness? Jazeker, want woensdagavond gaat bij de NPO alweer het 18e seizoen van start bij de KRO-NCRV. In de 100 minuten durende eerste episode zien we dat er bij een benzinestation drie mensen worden doodgeschoten. Nikki en Jack onderzoeken de zaak en stellen vast dat er een verborgen scherpschutter aan het werk is geweest.

Waar en wanneer: 20.35 uur op NPO 1

Slimste Mens

Het is weer begonnen: De Slimste Mens, het kennisprogramma met Philip Freriks en Maarten van Rossem. Echt vooruitblikken kunnen we natuurlijk niet, maar natuurlijk wel terugblikken. Bijvoorbeeld op de kijkersvragen die Van Rossem zo nu en dan krijgt voorgeschoteld van zijn collega Freriks. Genieten geblazen van de altijd opbeurende antwoorden van de ouwe brompot.

Waar en wanneer: 20.30 uur op NPO 2

https://www.youtube.com/watch?v=tDbLPuj6l7s

Forgetting Sarah Marshall

Net als dinsdag (Flodder!) tippen we ook woensdag een gouwe ouwe op filmgebied. In Forgetting Sarah Marshall heeft Peter Bretter jarenlang zijn vriendin, Sarah Marshall, aanbeden. Maar nadat hij door haar is gedumpt, boekt hij een reis naar Hawaii om haar te vergeten. Echter komt hij op het eiland oog in oog te staan met zijn grootste nachtmerrie en wordt het vergeten van Sarah Marshall hem zeg maar niet makkelijk gemaakt.

Waar en wanneer: 22.00 uur op SBS 9

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-avond: Willen we nog iets weten van Van Rossem?
Sluiten