Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 12 jul 2017 / 16:14 uur

TV-avond: IS en de leeuwinnen van Oranje

Of er nog iets op tv is deze woensdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of apartste programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Beau over IS en de voetbalvrouwen

Islamitische Staat die terroristen oproept tot een aanslag in stadion Galgenwaard in Utrecht. Dat verwacht je niet snel bij het voor Nederland zo mooie EK vrouwenvoetbal. Toch is het een feit, een feit dat gelukkig vooraf werd ontdekt. Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding, praat over de (on)veiligheid in ons land aan de RTL Summer Night-tafel van Beau van Erven Dorens.

Waar en wanneer: 21.30 uur op RTL 4

Ongelooflijke wegen… in eigen land

Je komt wel eens kruispunten of onbewaakte spoorwegovergangen tegen, waarbij je als automobilist of fietser denkt: Hoe is dit in godsnaam mogelijk? De gevaarlijkste wegen van Nederland worden vanaf woensdagavond elf afleveringen lang belicht in – je raadt het al – De Gevaarlijkste Wegen van Nederland. Mocht je ze al kennen: klopt, het is een herhaling. We zitten nu eenmaal midden in de zomer hè?

Waar en wanneer: 20.30 uur op SBS 6

Daar is ie weer! Dirty Dancing

Veel goud van oud op filmgebied deze tv-avond. Daar is hij bijvoorbeeld weer eens, die legendarische lift van Patrick Swayze en Jennifer Grey in de romantische film Dirty Dancing. Zij deden hem 30 (!) jaar geleden. Andere oudere titels die woensdagavond op de buis verschijnen zijn The Devils Wears Prada (RTL 8), Police Academy 3 (Veronica), Legally Blondes (SBS 9) en Jaws (Canvas). Wij gaan echter – voor de 39e keer waarschijnlijk – voor Dirty Dancing zitten.

Waar en wanneer: 20.30 uur op SBS 9

Reageer op artikel:
TV-avond: IS en de leeuwinnen van Oranje
Sluiten