Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 21 jul 2017 / 11:48 uur

TV-avond: denderen de Leeuwinnen door?

Of er nog iets op tv is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerende of aparte programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Tweede wedstrijd Oranje

Na de flitsende start van de Nederlandse voetbalvrouwen op het EK in eigen land (1-0 winst op het sterke Noorwegen), wordt donderdagavond de tweede poulewedstrijd gespeeld. De Leeuwinnen van Oranje ontmoeten Denemarken in het Spartastadion in Rotterdam. Zondag werden meer dan 2 miljoen mensen positief verrast met het damesvoetbal. Hoeveel zullen het er nu zijn?

Waar en wanneer: 20.35 uur op NPO 1

https://www.youtube.com/watch?v=3WyQBdEgjsI

DJ van 16 jaar

Mark Villa deed deze week als dj van 16 jaar zijn verhaal in Metro, deze tv-avond doet hij dat nog een dunnetjes over aan de tafel van Beau van Erven Dorens bij RTL Summer Night. Villa draait vrijdag op Tomorrowland in België, het grootste dancefestival ter wereld.

Waar en wanneer: 21.30 uur op RTL 4

Winnaar Gouden Kalf

Aanmodderfakker werd in 2014 beloond met een Gouden Kalf voor ‘beste film van dat jaar’. Een tragikomedie wordt de film genoemd en Metro kon er inderdaad wel om lachen. Aanmodderfakker gaat over een dertiger, lamzak Thijs (Gijs Naber) die vooral geïnteresseerd is in bier en chicks. Als hij een wasje komt draaien bij zijn zus, treft hij daar de 16-jarige oppas Lisa. Deze meid is jongvolwassen en heeft in haar teen al meer ambitie dan Thijs in zijn hele lijf heeft.

Waar en wanneer: 20.30 uur op NPO 3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: denderen de Leeuwinnen door?
Sluiten