Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 14 jul 2017 / 14:00 uur

TV-avond: de spierballen van Nouchka Fontijn

Of er nog iets op tv is deze vrijdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste, ontroerendste of apartste programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Vrouwen in de topsport

De slotaflevering van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij vrouwen in de topsport proberen te doorgronden. Het vast panel Femke Heemskerk, Fatima Moreira de Melo en Merel van Dongen bespreken vooroordelen, olympisch medaillewinnares Nouchka Fontijn (boksen) toont haar spierballen en de voetbalsters van Oranje worden door de presentatoren klaargestoomd voor het EK dat zondag begint.

Waar en wanneer: 20.30 uur op NPO 3

Het zomert op de buis

Dat de zomer in televisieland echt is aangebroken, blijkt wel door herhalingen op primetime op ’s lands best bekeken zender, NPO 1. Vrijdagavond begint de eerder uitgezonden politieserie Flikken Rotterdam van voren af aan. Voor wie het gemist heeft: het is Flikken Maastricht, maar dan in Rotterdam. Met andere acteurs bovendien, zoals Mark van Eeuwen, Maryam Hassouni, Huub Stapel en Cees Geel.

Waar en wanneer: 20.30 uur op NPO 1

Gokken op 180

Dartsliefhebbers komen ook deze zomer bij RTL aan hun trekken. Vrijdagavond bijvoorbeeld urenlang, want de US Darts Masters worden gespeeld. Onder meer Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld gooien de pijlen op een bijzondere plek, namelijk in Las Vegas. Metro’s eigen Van Gerwen, Johan van Boven, deed begin dit jaar nog mee aan de Dutch Open Darts. Dat was natuurlijk niet in de bekendste gokstad, maar in het rustieke Assen.

Waar en wanneer: 21.30 uur op RTL 7

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: de spierballen van Nouchka Fontijn
Sluiten