Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 8 jul 2017 / 08:40 uur

Passagier betrapt stel na toetreding Mile High Club

Een Amerikaans stel dacht tijdens een vlucht van Londen naar Miami in het geniep een avontuurtje te kunnen delen in het vliegtuig. Maar een oplettende passagier heeft een video op Facebook gedeeld, waarop te zien is dat de vrouw niet alleen het toilet verlaat. ,,Wacht eens, zaten daar nu net geen twee mensen binnen?" schrijft hij bij de video die inmiddels al bijna 7 miljoen keer is bekeken.

Medepassagier houdt de boel in de gaten

In de video is te zien hoe een vrouw het toilet verlaat, maar ze blijkt daar niet alleen te zijn geweest, want niet veel later sluipt er een giechelende man naar buiten. Hij dacht dat de kust veilig was, maar medepassagier David Ede was oplettend genoeg om het ‘ontsnappingsmoment’ vast te leggen.

Mile High Members Get Caught In The Act

Mile high club members thought they'd hid it so well… ✈️😂😂

Gepostet von LADbible am Donnerstag, 6. Juli 2017

De Brit nam op 4 juli een vlucht van Londen Heathrow naar Miami, bij aankomst plaatste hij de video op Facebook. De video werd massaal bekeken en zelfs vliegtuigmaatschappij Virgin Atlantic (die de vlucht uitvoerde) heeft de video gedeeld. De luchtvaartmaatschappij van Richard Branson kon de lol er wel van in zien.

,,We zijn er vrij zeker van dat het om een vliegtuig van ons gaat. De sfeerverlichting moet vast en zeker een glimlach op hun gezicht hebben getoverd. #smilehighclub," schreven zij op Facebook. Het is nog niet bekend of het om een publiciteitsstunt gaat.

Mile High Club

Een vlucht kan soms heel lang duren en voor koppels die graag iets anders doen dan films kijken kan het spannend zijn om een hoogtepuntje te beleven op het vliegtuigtoilet. Missie geslaagd? Dan ben je ‘lid’ van de ‘Mile High Club’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Passagier betrapt stel na toetreding Mile High Club
Sluiten