Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 21 jul 2017 / 17:20 uur

Oeps: vader filmt verkeerde bij diploma-uitreiking

Jarenlang heb je je uitgesloofd tijdens colleges, gezwoegd en gezweet boven je studieboeken en geploeterd om goede cijfers te halen… En dan is het zover: je diploma-uitreiking. In een mooie jurk of een keurig pak loop je naar de plek waar je dat felbegeerde papiertje kan ophalen. Een moment om goed vast te leggen zodat je jaren later nog terug kan kijken op deze memorabele gebeurtenis.

Als het op camera staat, tenminste. En je vader niet per ongeluk een verkeerd meisje heeft gefilmd, in plaats van zijn oogappeltje. Het overkwam Georgia Wilde, die er wel om kon lachen.

‘Dit is mijn vader in een notendop!’

Georgia plaatste een stukje van de video op Twitter, waarop te zien is dat haar vader met de camera een meisje volgt en kort daarna ‘de echte’ Georgia ontdekt. Je hoort de warrige vader zeggen dat hij zich ‘mee liet slepen’, wat eigenlijk ontzettend schattig is. En eerlijk is eerlijk, de kapsels van de twee dames hebben ook wel iets van elkaar weg.

De tweet is inmiddels honderden keren geretweet en Georgia voegde nog toe dat het ironische van de hele video was, dat zij zelf was afgestudeerd als filmmaker. Een talent dat ze waarschijnlijk niet van vaderlief heeft meegekregen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps: vader filmt verkeerde bij diploma-uitreiking
Sluiten