Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 12 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Meisje (14) geëlektrocuteerd door mobiel in bad

Met je telefoon spelen terwijl je in bad zit kan behoorlijk gevaarlijk zijn, helemaal als het apparaat aan de lader ligt. Die waarschuwing kwam helaas te laat voor de 14-jarige Madison Coe. Zij werd geëlektrocuteerd toen ze haar mobiele telefoon wilde gebruiken terwijl ze in bad zat en overleed.

Aan de lader

Via de school waar Coe op zat, werd bekendgemaakt dat ze om het leven is gekomen. „We leven ontzettend mee met haar familie en vrienden en zijn allen geschokt door deze enorme tragedie”, aldus het schoolbestuur.

Het meisje overleed zondag toen ze bij haar vader in Lovington, New Mexico op bezoek was. Oorspronkelijk kwam Coe uit Lubbock, Texas. Het is zo goed als zeker dat haar mobiele telefoon, die aan de lader lag via een stopcontact in de badkamer, iets te maken heeft met haar elektrocutie. „Er zat een brandplek op haar hand”, vertelt de grootmoeder van Coe, Donna O’Guinn, aan KCBD. „De hand waarmee ze probeerde haar telefoon te pakken. Het was heel duidelijk dat dat is wat er gebeurd is.”

Madison Coe just graduated 8th grade from Terra Vista Middle School in Frenship ISD. She was in the band, played…

Gepostet von KCBD NewsChannel 11 am Montag, 10. Juli 2017

Coe was net klaar met haar opleiding aan de Terra Vista Middle School en wilde naar high school in Houston. Ze deed aan basketbal en speelde tuba in de schoolband. Haar familie was bezig te verhuizen. „Dit is echt een tragedie en zou nooit meer bij iemand anders moeten gebeuren”, vervolgt O’Guinn. „We willen dat hier nog iets goeds uitkomt en willen daarom mensen bewust maken dat je geen gebruik van je mobiele telefoon zou moeten maken in de badkamer, als die is gekoppeld aan je lader.”
Er wordt zaterdag een herdenkingsdienst voor Coe gehouden in Lubbock.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Meisje (14) geëlektrocuteerd door mobiel in bad
Sluiten