Johan van Boven
Johan van Boven Nieuws 26 jul 2017 / 09:35 uur

Klant filmt prostituee die taxichauffeur bevredigt

Aner Manuel dacht vorige week dat er een familielid van zijn Uber-taxichauffeur op de bijrijdersstoel zat, maar toen de auto eenmaal ging rijden, bleek dat absoluut niet het geval. Het bleek een dronken prostituee te zijn die de chauffeur onderweg op allerlei manieren verwende.

Vanaf de achterbank legde Manuel alles vast en zette de video op Twitter:

Daily Mail nam contact met hem op om te vragen hoe de vork in de steel zat. „Ze begon hem te betasten en te kussen. Ik had geen idee waar ik was, dus ik moest wel in die auto blijven zitten”, zegt Manuel over zijn bezoek aan Chicago. „En dan deed ze tot slot nog zijn gordel los en begon ze hem oraal te bevredigen. Dat was de druppel, ik vroeg meteen om te stoppen. Volgens mij dacht hij gewoon dat ik te dronken was om te beseffen wat er gebeurde.”

10 dollar

Nadat Uber lucht had gekregen van het voorval, werd het account van de chauffeur direct opgeheven. Manuel kreeg het bedrag van de rit teruggestort en een tegoed van 10 dollar. Maar hij wil dat het taxibedrijf verdere stappen onderneemt. „Ze beloofden het filmpje te onderzoeken, maar sindsdien heb ik er bitter weinig van gehoord. Ik eis dat hier iets tegen gedaan wordt, dit is niet oké.”

Het is zeker niet de eerste keer dat Uber in opspraak komt. Dit jaar barstte er veel kritiek los omdat het bedrijf te weinig zou optreden tegen seksuele intimidatie binnen het bedrijf. Bovendien zou Uber misbruik maken van een taxistaking en kennis hebben gestolen van een concurrent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klant filmt prostituee die taxichauffeur bevredigt
Sluiten