Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 20 jul 2017 / 17:05 uur

Japanse first lady negeert Trump op hilarische wijze

In een recent interview met The New York Times, sprak Trump zich uit over de premier van Japan en diens vrouw.
In het interview vertelt Trump over het G20-diner dat dit jaar in Hamburg plaatsvond. Daar zat hij naast de first lady van Japan, Akie Abe. Hij verklaart onder andere dat hij het een verschrikkelijke vrouw vond en dat ze geen Engels spreekt.

‘Nog geen Hello’

De interviewer, Maggie Haberman, vraagt Trump of de vrouw daadwerkelijk geen Engels sprak, waarop Trump zegt: ,,Nog geen ‘Hello’".

Bijna twee uur lang zat de Amerikaanse president naar Abe, waar hij dus geen woord mee wisselde vanwege het feit dat ze geen Engels sprak. Dat verhaal blijkt echter een opvallende wending te krijgen: auteur en columnist Jessica Valenti wijst er via Twitter namelijk op dat Abe eigenlijk excellent Engels spreekt en ondersteunt dat met een YouTube-video, waarin inderdaad te horen is dat Abe Engels spreekt. Hoewel niet vlekkeloos, een ‘hello’ had er toch wel vanaf gekund.

https://twitter.com/i/status/887997477680533504

Op social media wordt lacherig gereageerd op het nieuws. Men denkt dat Abe expres deed alsof ze geen Engels kon, zodat ze Trump het volledige diner kon negeren. Of dat daadwerkelijk het geval is? Dat kan alleen Abe bevestigen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Japanse first lady negeert Trump op hilarische wijze
Sluiten