Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 20 jul 2017 / 11:13 uur

HEMA komt met nieuwe shirts voor Amsterdam Gay Pride

Na de worsten- en tompoucenshirts van vorig jaar, komt Hema nu met nieuwe shirts: de ♥-shirts. Het leuke van de shirts is dat je niet weet welke naam er op je shirt komt te staan. Die naam kan dus van iedereen zijn. Allemaal met een hartje ervoor.

Blanco

Je krijgt een blanco verpakking en mag alleen de pasvorm en de maat kiezen. De kleur van het T-shirt en de ♥ naam die erop staat, zijn een verrassing. Volgens Hema is dat spannend, maar ze geven de boodschap dat ‘liefde uitdragen zonder vooroordelen nu misschien wel belangrijker dan ooit is.’

Volgens de winkel kan er van alles gebeuren wanneer je het draagt. Een moment van herkenning, trots, blijdschap of ontroering. Wie er ook op je afkomt, het is de start van iets moois.

Het T-shirt is verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen, regular fit en slim fit, vier verschillende kleuren, acht verschillende maten en met eindeloos veel verschillende namen. Ze kosten 10 euro per stuk. De T-shirts zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar in acht Amsterdamse HEMA-filialen en via hema.nl.

HEMA komt met nieuwe shirts voor Amsterdam Gay Pride
Foto: Videostill

COC

Met de verkoop van deze T-shirts steunt HEMA de GSA’s van het COC. Het COC is een belangenorganisatie die zich inzet voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). Van ieder HEMA ♥-shirt gaat de nettowinst naar de GSA’s van het COC. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met allerlei seksuele oriëntaties, genderidentiteiten en genderexpressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HEMA komt met nieuwe shirts voor Amsterdam Gay Pride
Sluiten