Els Anker
Els Anker Nieuws 23 jul 2017 / 10:02 uur

Gezocht: knuffelbeer van overleden vriend

De Engelse vrienden Alex, Tom en Ben zijn wanhopig op zoek naar een teddybeer. Ze raakten het pluche knuffeldier kwijt op het Belgische festival Tomorrowland.

Voor Tom Pugh was het een grote droom om Tomorrowland te bezoeken, samen met zijn vrienden Alex, Ben en Tom. De 25-jarige rugbyspeler uit Wales kwam echter in november onverwachts om het leven; hij kreeg een infectie in zijn bloed en overleed. „We zouden hier met vier man geweest moeten zijn”, aldus Alex tegen het Belgische Nieuwsblad.

Rugbykleuren

Om hun overleden vriend dicht bij zich te hebben, namen Alex, Ben en Tom de knuffelbeer mee naar het België. Het witgroene beertje (in de kleuren van de rugbyclub waar Tom speelde), droeg een GoPro om alle avonturen vast te leggen.

Maar bij het hoofdpodium ging het mis. Het pluchebeertje raakte zoek. „We zijn de knuffelbeer vrijdag kwijtgeraakt rond de Main Stage”, aldus Alex. „De beer betekent zoveel voor ons. Dankzij die beer was Tom er voor ons toch nog een beetje bij. We hopen zo hard dat we hem kunnen terugvinden.”

Danceliefhebbers

Tomorrowland is een grootschalig Belgisch dance-evenement in Boom. Het festival had zijn eerste editie in 2005, en is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een van de grootste evenementen ter wereld.

Dit jaar verwacht de organisatie circa 200.000 danceliefhebbers te ontvangen. Door het succes van de voorgaande edities programmeert de organisatie dit jaar twee weekenden. Toch waren ook dit jaar alle tickets in een recordtijd uitverkocht.

In totaal werken zo’n 8.000 mensen mee aan het festival: ruim 5.000 zijn op het terrein aanwezig, de 3.000 andere werken buiten de festivalmuren. Op de 16 podia worden ongeveer 400 artiesten verwacht.

Wie de beer vindt, kan mailen naar [email protected]

It is with great sadness that we have today learnt that Tom Pugh, a player that has been with us through junior, youth…

Gepostet von Swansea Uplands RFC am Mittwoch, 23. November 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezocht: knuffelbeer van overleden vriend
Sluiten