Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 27 jul 2017 / 11:08 uur

Egyptische man rijdt met tank over terroristen

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Explosie

Bij een beveiligingspunt in Egypte werd een auto staande gehouden. In die auto zaten vier gewapende mannen met kwade bedoelingen. De man in de tank bedacht zich geen moment en reed over de auto heen. Later bleek daar meer dan 100 kilo springstof in te zitten, waarmee de zelfmoordterroristen een aanslag wilden plegen. Die is overigens door geen enkele groep opgeëist. Deze explosie kostte zeven mensen het leven, waaronder twee kinderen.

De volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Er komt een explosie in voor.

Basketbalheld

De 2-jarige Jett Limon kan basketballen als de beste! Verwacht wordt dat hij later wel een beurs binnen gaat slepen met zijn skills. Zijn vader maakte een compilatie waarin te zien is hoe de jongen elke keer zijn doel raakt. Lebron James watch out, because here comes Jett!

Panda’s knuffelen

Deze video gaat sinds een aantal dagen het hele internet over. Te zien is hoe een persoon in een panda-outfit gekleed gaat met als doel: het knuffelen van de pandabeertjes in het verblijf. Doe ons zo’n baantje!

https://www.youtube.com/watch?v=SLJzGC_9TbU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Egyptische man rijdt met tank over terroristen
Sluiten