Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 30 jul 2017 / 15:55 uur

EasyJet-passagier geslagen door luchthavenmedewerker

Luchthavenmaatschappij EasyJet is op dit moment hard op zoek naar meer informatie over een voorval op de luchthaven van Nice. Een passagier van de maatschappij zou namelijk zijn geslagen door een medewerker van de luchthaven, terwijl hij een baby op zijn arm had.

Applaus

Er gaan beelden rond van het voorval, onder andere genomen door medepassagier Arabella Arkwright. Aan Radio 5 vertelt zij: „De man met die baby boog voorover en praatte tegen de Franse medewerker. Die gaf geen antwoord, lachte alleen maar een beetje en haalde toen opeens uit. Hij sloeg de man op de linkerkant van zijn gezicht.”

Volgens Arkwright heeft haar eigen man de ‘aanvaller’ van de man met de baby afgetrokken en hem weggehaald, voordat de politie werd gebeld. Beide mannen werden meegenomen, maar verschillende passagiers meldden dat man die geslagen werd uiteindelijk wel aan boord van de vlucht kwam. Arkwright: „Toen hij binnenstapte, applaudisseerden de passagiers voor hem."

Geen EasyJet-medewerker

Een woordvoerder van EasyJet meldt dat de persoon op de foto die de klap uitdeelt, een medewerker voor speciale assistentie van de luchthaven Nice is en voor het bedrijf Samsic werkt. „EasyJet is heel erg geschrokken van deze foto en kan verzekeren dat het hierbij niet gaat om een medewerker van EasyJet. Wij nemen dit meteen op met de medewerkers van Nice Airport en hun speciale assistentiedienst van Samsic, waar de medewerker die op de foto staat zoals wij het begrepen hebben voor werkt."

EasyJet biedt wel haar excuses aan voor de vertraging die de betreffende vlucht opliep vanwege het incident.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
EasyJet-passagier geslagen door luchthavenmedewerker
Sluiten