Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 31 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Chinees koppel stopt baby in zwembadlocker

Wereldwijd wordt woedend gereageerd op een Chinees koppel, dat een kind opsloot in een zwembadkluisje omdat het geen zin had op het ukkie te letten tijdens het badderen.

Een filmpje waarin te zien is dat de moeder haar baby uit een van de houten kluisjes haalt gaat viral. Volgens de Chinese website Kan Kan News stopten de twee hun kind eerder op de dag in de kluis, omdat ze geen zin hadden op het jonge kindje te letten. Een medewerker van het zwembad die het koppel hielp het kluisje te openen, was in shock toen ze zag dat er een baby in zat. Het blijft tot nu toe onduidelijk of het om een meisje of een jongetje gaat. Ook is nog niet bekend hoelang het kindje in de kluis heeft gezeten.

Daarentegen wordt wel gemeld dat het kind enorm huilde toen het uit de kluisjes gehaald werd. De peuter bleef lichamelijk ongedeerd.

Woede

Het filmpje van de bevrijding werd op internet geplaatst en zorgt wereldwijd voor woede, ook al is niet bekend of het om een grap gaat. „Het kind leek enorm vermoeid toen het uit de kluis werd getrokken. Hoe bang moet dit kind wel niet geweest zijn, zo achtergelaten in een donker en smal hokje”, reageert een van de mensen op Weibo, de Chinese variant van Twitter.

Een ander reageert verontwaardigd: „Het kind is geen voorwerp! Als het niet handig uitkomt, ga dan niet naar het zwembad."

https://www.youtube.com/watch?v=HF3D7X9G4PY

Hoewel veel mensen vinden dat de ouders de voogdij over de kleine spruit moeten verliezen als het verhaal blijkt te kloppen, is niet bekend wat er verder met de ouders is gebeurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Chinees koppel stopt baby in zwembadlocker
Sluiten