Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 22 jul 2017 / 12:15 uur

Agenten mishandeld bij massale vechtpartij

In Capelle aan den IJssel is een feest vrijdagavond volledig uit de hand gelopen. Toen politieagenten wilden ingrijpen bij de massale vechtpartij die was ontstaan, werden zij geslagen en bekogeld met onder meer een bierfles.

Op het feest gingen zo’n zestig mensen elkaar te lijf met stokken en stoelen. Over de oorzaak van de vechtpartij is nog geen duidelijkheid.

In afwachting van versterking waren twee agenten al naar binnen gegaan om in te grijpen, ze werden direct belaagd. Eén kreeg een vuist in haar gezicht, de andere werd met een bierfles op haar hoofd geslagen. Daarna werd het duo met nog veel meer voorwerpen bekogeld.

Uiteindelijk heeft één van de agenten een waarschuwingsschot gelost om de woedende menigte op afstand te houden. Zes mensen, waaronder de 30-jarige man uit Capelle die de politieagente met een bierfles had bekogeld, zijn aangehouden. De dienders hebben aangifte gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Agenten mishandeld bij massale vechtpartij
Sluiten