Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 13 jun 2017

Virals: Vrouw hangt NASA-hemd op meisjesafdeling

Elke middag maakt Metro een overzicht van de leukste, mooiste of opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen op het web. Zie hieronder de virals van dinsdag.

NASA-hemd voor meisjes

De Amerikaanse Katie Hinde kwam erachter dat NASA-hemdjes altijd alleen maar op de jongensafdeling van een winkel te vinden zijn. Alsof ruimtevaart iets is waarin alleen jongens geïnteresseerd zijn.

Daarom besloot Katie de hemdjes heel stiekem te verplaatsen naar de meisjesafdeling. Ze plaatste een tweet van de shirtjes op Twitter. Daarna ging het hard: ruim 20.000 mensen retweetten de post en meer dan 100.000 mensen vonden de post leuk.

Nummer voor broertje

Zangeres Leah Kirwan uit het Britse Carlingford post regelmatig nummers op haar Facebookpagina. Het nummer dat ze zaterdag plaatste, wordt massaal bekeken.

Ze draagt het nummer op aan haar broertje, dat het syndroom van Down heeft. Het ventje zit erbij als zijn grote zus het nummer zingt, en zo nu en dan zingt hij een stukje mee.

Het is vooral de tekst van het nummer die het beeld van broer en zus extra mooi maakt: „Ondanks de verschillen en je problemen in het verleden: ik ben er altijd voor je, onthoud dat alsjeblieft.”

So guys, it's about time I posted another video and who better to post it with than my favourite❤️❤️ This is a song I wrote especially for Noah last year, still room for improvement but it's a very special song to me and, of course, Noah!✨ hope yous enjoy it and share for the people who are special to you🙈🙈

Gepostet von Leah Kirwan Music am Samstag, 10. Juni 2017

Redder uit Thames gered

Toen een voorbijganger zag hoe een hond plots de rivier de Thames in sprong, besloot hij er direct achteraan te springen.

De redder moest vervolgens ook weer gered worden, omdat hij niet op eigen kracht uit de rivier kon komen. Daarop kwam de reddingsbrigade in actie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Virals: Vrouw hangt NASA-hemd op meisjesafdeling
Sluiten