Metro
Metro Nieuws 14 jun 2017 / 11:15 uur

Virals: Oude man geroerd door presentje van vreemde

Elke middag maakt Metro een overzicht van de leukste, mooiste of opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen op het web. Zie hieronder de virals van woensdag.

Man krijgt cadeaus

Hartverwarmende beelden van een politieagent die een oudere man helpt met het openen van een presentje. De man is tot tranen toe geroerd door het cadeau.

Agent Tommy Norman helpt de 97-jarige ‘meneer George’ regelmatig en post wel vaker video’s met de man op zijn Facebookpagina. Een vrouw uit Livermore waardeerde dat zo zeer dat ze besloot een cadeau op te sturen voor de oude man en zijn hond Quincy.

De 28-jarige Amanda Livermore legt uit: „De laatste tijd ben ik nogal emotioneel door de wereld waar we in leven en het gevoel dat er geen hoop meer is. Maar meneer George geeft me hoop. Bedankt!”

De hartverwarmende beelden werden op 6 juni op Facebook geplaatst en zijn op het moment van schrijven al ruim 200.000 keer bekeken.

TISSUE ALERT 🚨 Mr. George becomes emotional as he receives love from Livermore, California! 🎁🙏😢

Gepostet von Officer Tommy M Norman am Dienstag, 6. Juni 2017

Mooi eerbetoon

Voor de interland tussen Frankrijk en Engeland werd uitgebreid stilgestaan bij de recente aanslagen in Manchester en Londen.

Zo zongen de Franse fans onder meer het God Save The Queen luidkeels mee.

Enorme brand Londen

Bij de brand in de torenflat in het westen van Londen zijn woensdag ‘verscheidene doden’ en tientallen gewonden gevallen. Hulpverleners hebben gemeld dat ze ruim vijftig mensen naar vijf verschillende ziekenhuizen hebben vervoerd.

Op social media verschenen verschillende beelden van de enorme brand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: Oude man geroerd door presentje van vreemde
Sluiten