Metro
Metro Nieuws 15 jun 2017 / 10:25 uur

Virals: Orang-oetan is dol op fidget spinner

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste, opmerkelijkste en opvallendste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Orang-oetan speelt met spinner

De fidget spinner is ongekend populair! Niet alleen bij mensen, ook dieren blijken zich uitstekend te kunnen vermaken met de gadget. Zie hieronder hoe orang-oetan Nonja zich prima vermaakt met het speeltje.

Mislukt huwelijksaanzoek

Is het echt waar of in scène gezet? Op Instagram zijn beelden verschenen waarop te zien is hoe een man een blauwtje loopt als hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt in de pauze van een baseballwedstrijd.

Vier mannen geven een showtje weg op het nummer Marry You van Bruno Mars in het Columbia Fireflies Stadium. Als de jongen op zijn knieën gaat en de vrouw de verlovingsring toont, schudt ze echter heftig nee. Au!

Model speelt Lion King na

Een model dat op de foto gaat met een leeuwenwelp roept natuurlijk vraagtekens op. In onderstaande video is te zien hoe een model met een leeuwenwelp een scène uit The Lion King naspeelt, waarin de aanstaande ‘koning van de dieren’ Simba aan de rest van het dierenrijk wordt getoond.

In de ‘echte’ versie gaat het echter mis. Wanneer het model de welp aan het publiek toont, gebeurt er iets onverwachts.

https://www.youtube.com/watch?v=wnCGQumTFIs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Virals: Orang-oetan is dol op fidget spinner
Sluiten